sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Tere jälle!


Tere õhtust!! Mitä kaikille kuuluu?! :) Itselleni pelkkää hyvää - Kiinan reissu ylitti odotukseni ja paluuviikko Tallinnaan on mennyt varsin vauhdikkaissa meiningeissä. Postauksiakaan en ole kerennyt tehdä - ja on jo ehtinyt tulla kova ikävä tänne kirjoittelua. Minulla on nyt tuhat ja sata ideaa, mitä haluan Kiinasta kertoa, ja sitäkin enemmän kuvia näytettävänä. Niitä kuvia tosiaan tuli räpsittyä neljän päivän aikana lähemmäs 2000 (!!), enkä ole oikeastaan vieläkään saanut kaikkia järjestykseen, vaikka olen tänäänkin lähes koko päivän säädellyt niiden kanssa. Ajattelin kuitenkin nyt vähän ammentaa, että mitä reissullamme teimme, ja mistä kaikesta ajattelin täällä blogissa myöhemmin tarinoida.


Kiinan muurit olivat kovin vaikuttavia, mielestäni kaikkien tulisi nähdä nämä muurit ainakin kerran elämänsä aikana.


16 Ming -dynastian keisarista 13 on haudattuna samaan laaksoon.


Pekingin eläintarhassa näimme apinoiden lisäksi mm. neljä pandaa!


Pekingin 798-taidekortteli oli kuin Kalamaja potenssiin 10.


Tian'anmenin aukiolla ja Kielletyssä kaupungissa kävimme ensimmäisenä päivänämme. En meinannut keskittyä itse kohteisiin lainkaan, kun ihmettelin suunnatonta väen paljoutta. En koskaan ole nähnyt niin paljon ihmisiä samassa paikassa yhdellä kertaa.


Suosikki turistikohteekseni Pekingissä nousi Kesäpalatsi. Todella kaunis paikka!


Minä ja veljeni maistoimme ensimmäistä kertaa Pekingin ankkaa. Ja kaikki blogiani pidempää seuraavat tietävät, ettei tämä ei olisi minun blogini, jos ei täältä reissun jälkeen löytyisi muutamaa ravintolavinkkiä ;)

*

Tällaista tiedossa siis ensi viikolla! Ihanaa sunnuntai-iltaa kaikille, itselläni se menee kirjamessuillessa. Musi!

Nyt soi: The Lumineers - Stubborn Love

2 kommenttia: