torstai 3. lokakuuta 2013

Väga rõõmus elu

Heipparallaa kaikille. Täällä ollaan ja pysytään aktiivisena, kaikenlaista olen taas touhuillut tämän viikon aikana ja saanut hurjan paljon aikaiseksi. Syksykin on näyttänyt parhaita puoliaan täällä Tallinnassa, joten ei voi muuta kuin olla aika tyytyväinen elämään tällä hetkellä. Huomenna saan vielä Disneylandin aikaisia työkavereitani tänne luokseni koko viikonlopuksi, en malta odottaa. Teemme varmasti kaikkea kivaa ja jännää, joten blogista saa varmasti taas kaikenmoisia uusia Tallinna -vinkkejä viikonlopun jälkeen. Pysykää siis kuulolla!


1. & 2. Petran ja Alexin superonnistuneilta tupari- ja synttärijuhlinnoilta. 3. Urban-explooraamassa Toompealla. 4. Innostuin ostaa kaikkea jänskää NOPin ruokakaupasta, kuten esimerkiksi virolaisia tyrnimarjoja, kurpitsan ja superison pullollisen oliiviöljyä.


1. Annikan kanssa olemme tunteneet koko elämämme. <3 Kuva on viime lauantailta, hänen ja Helin synttäreiltään. 2. Wokia ja viiniä kotona, täydellistä rentoutumista siis. 3. Katutaidetta Pärnussa. 4. Rauhallinen ja kiireetön arkiaamu kotosalla.


Nyt onkin kiirehdittävä tapaamaan isotätiäni ja -setääni. Hyvää torstai-iltaa kaikille!

Nyt soi: The Cure - Plainsong

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti