sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Kadrioru park


Eilinen ilta venähti ystäväni Ineksen kanssa hieman odotettua pidemmäksi, eikä hän illan päätteeksi jaksanut mennä kotiinsa, vaan yöpyi minun sohvallani sen sijaan. Suunnittelimme jo öisellä kotimatkallamme tekevämme aamiaiseksi vohveleita (minulla onnenmyyrällä kun on vohvelirauta!!).
Aamulla oli kuitenkin mitä ihanin syksysää, joten kotiaamu ja vohvelit saivat jäädä toiseen kertaan, sillä päätimme lähteä Kadriorgin puistoon aamiaiselle Gourmet Coffee -kahvilaan (siitä lisää myöhemmin!). Syömisen jälkeen päätin vielä itse mennä vaeltelemaan puistoon, kun olin tajunnut ottaa kameranikin mukaan.

Puisto on syksyisen värimaailmansa ansiosta tavattoman kaunis tähän aikaan vuodesta. Jos jollakin on Tallinnan matka lähipäivinä tai -viikkoina tiedossa, menkää ihmeessä Kadriorgin puistoon kävelylle. Kävelyn jälkeiseksi syömispaikaksi suosittelen ehdottomasti tuota yllä linkkaamaani Gourmet Coffee -kahvilaa, ja löytyy puistosta myös modernin taiteen museo Kumu, jos haluaa yhdistää syksyiseen kävelyretkeensä jonkin kulttuurikohteenkin.

Jos lähitulevaisuudessa ei kuitenkaan ole Tallinnan matkaa tiedossa, niin toivottavasti Kadriorgin syksyinen tunnelma välittyy näiden kuvieni kautta. Ihanaa sunnuntaita kaikille!
Nyt soi: The Sounds - Reggie

4 kommenttia:

 1. jee, tur att jag är på väg dit snart, väldigt vackra foton! En kompis ska dessutom göra juttu på KUMU

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hoppas verkligen att ni får också njuta av bra vädret här. Tack Jenny, vi ses snart:)!

   Poista
 2. super ihanii kuvia Annina !! Oon vast nyt iteki viime päivinä tajunnu et syksy on ihan sairaan nättii aikaa :) ja onneks enää kuukaus ni pääsen mäki noihin maisemiin sinne sun luo !

  -Allu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon!! Joo älä muuta sano- ja tänä syksynä on ollut ihan uskomattoman hyvät kelit. Vitsi ootan jo niin paljon että tuutte!! Ei enää pitkä aika:):)

   Poista