keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Neli nädalat Soomes


1. & 2. Super hauska ilta Bar Llamasissa! 3. Aamulla sitten hieman heikompaa oloa helpotti sitruunat. Toimii oikeastikin, kannattaa kokeilla! 4. Väittäisin, että Tallinna on "urbanexplooraajan" paratiisi.


Viikon päästä otamme isäni kanssa 5km juoksukisan. Tällä hetkellä paras aikani on 30min26s, kun taas isälläni 28min. Toivotaan siis viikon aikana tapahtuvan ihmeitä! ;)


1. Matkalla töihin. 2. Söin piiitkästä aikaa sushia toissa päivänä lemppari sushiravintolassani Tallinnassa. 3. Olen aivan innoissani kotimaisista kesäherkuista, kuten esimerkiksi mansikoista! Haluaisin myös mahdollisimman pian mennä kanttarelleja metsästämään.:) 4. Hietalahti on todella kaunis, ja hieman rauhallisempi paikka lähellä keskustaa.


Tänään tulin takaisin pieneltä Tallinnan reissulta. Asian laita onkin nyt sitten niin, että vietän seuraavat neljä viikkoa vain ja ainoastaan Suomessa! Hassua, en ole varmaan sitten viime kesän ollut näin pitkää pätkää yhdessä maassa. Nyt onkin suunnitelmissa ottaa kaikki ilo irti Suomessa oleilusta, ennen kuin suuntaan koko syksyksi takaisin opiskelujen pariin. Mutta eipä ole huolta, että blogini sisältö suomalaistuisi tässä täysin - minulla on nimittäin hurjan paljon materiaalia ja ideoita tuleviin Tallinna-postauksiin! Pysykääpä siis kuulolla.

Nyt soi: Skrillex - Kill EVERYBODY

6 kommenttia:

  1. Heippa! Rakastan tätä sun blogia ja tallinnavinkkejä! Aina innolla odotan mitä uutta tänne ilmestyy! Tallinnaan olen kanssa muuttamassa ja kysyisinkin miten olet toiminut puhelinliittymien kanssa? Onko edelleen suomalainen mutta myös virolainen? Itse olen pohtinut sonera sopivan ottamista mutta sitten varmaa pakko myös ottaa joku paikallinen prepaid sieltä.....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa vaan ja kiitoksia todella paljon ihanasta kommentista!:) Itselläni on nimenomaan tuo Sonera sopiva -liittymä, eikä mitään muuta. Tällä liittymällähän on puhelut/tekstarit/datasiirto kaikissa Baltian- ja Pohjoismaissa saman hintaisia, joten tarvetta virolaiselle liittymälle ei ole. Tosi kätevää!:)

      Poista