tiistai 9. heinäkuuta 2013

Elu on ilus


Veljeni lähti tänään aamulla Tallinnasta. Hänen reissunsa jälkeen en voi kuin sanoa, että minulla on kyllä maailman paras isoveli, maailman parhaimmat ystävät, ja on tämä Tallinnakin aikalailla paras.


Sunnuntaina kiertelin yksinäni Vanhaa kaupunkia. On niin hassua, miten tutusta paikasta tuppaa aina löytää jotain uutta, kun pitää silmiä eri tavalla auki.


Eilen kävin veljeni kanssa elämäni ensimmäistä kertaa Patarein vankilassa, ja tänään raahasin sinne ystäväni ja hänen äitinsä. Todella vaikuttava paikka. Suosittelen aivan kaikille, ja teen ihan varmasti vankilasta ihan oman postauksensa jossain vaiheessa!


Kävimme Till & Kummelissa syömässä veljeni, ystäväni ja hänen äitinsä kanssa. Meillä oli todella hauskaa ja ravintola oli kovasti kaikkien mieleen! Siitäkin tulossa oma postauksensa ;)


Patarein vahtitornissa.


Kaunis ystäväni lempparibaarissamme Red Emperorissä!


Menimme eilen ulos veljeni, suomesta tulleen ystäväni ja minun Tallinnassa asuvien kavereiden kanssa ulos. Kävimme muutamissa baareissa, lauloimme karaokea, ja itse innostuin kuvailemaan tämän hepun superhienoa teeppistä. Oli ihan mahtava ilta!!


Vanhassa kaupungissa, osoitteessa Lai 12, eräs taiteilijamies pitää kotiaan avoimena galleriana, eikä edes pyydä sisäänpääsymaksua. Itse en ole vielä uskaltautunut paikalle, mutta haluaisin kyllä käydä katsastamassa miehen taideteokset.Olen niin iloinen siitä, että päätin lähteä Tallinnaan opiskelemaan. Tästä kaupungista on tullut todella tärkeä paikka minulle. Täällä olen onnellinen.


Nyt soi: Muse - Undisclosed Desires

4 kommenttia:

 1. Heei kannattaa mennä käymään tuossa galleriassa, taiteilijan nimi on Neeme Lall (hänellä on varmaan omat kotisivutkin..?) siskoni vei minut sinne kun he ovat hyviä ystäviä ja siellä sitten istuskelin juomassa jotain ihme teetä ja ihastelemassa kaikkea outoa ^_^ Neeme on omaperäinen mutta tosi mukava!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Anette tää oli yks parhaista kommenteista, mitä oon ikinä saanut! Just tämmönen tän blogin pitäisi olla - samalla kun mä jaan tietoa niin lukijatkin antaa ehdotuksia ja yhdessä etsitään Tallinnan parhaat paikat ja jaetaan niistä käytännön tietoja:) Joten SUURAITÄH sulle. Meen varmasti tonne galleriaan nyt, ja sanon Neemelle sulta terkut;) Kaikkea hyvää sulle ja tuu kommentoimaan toistekin, hyvä saada puoliksi virolaisten tyttöjen mielipiteitä tänne <3

   Poista
 2. Nimi anette ei varmaan sanoisi hänelle mitään joten saattaisit aiheuttaa vain hämmennystä :D mutta jos käyn joissain paikoissa joita esittelet täällä niin voisin yrittää muistaa kommentoida sitten vaikka vain oman mielipiteen tai muutenvain :D oletko ikinä käynyt õllesummerilla? Mä en pääse tänä vuonna kun olen vaihtarina briteissä, mutta muuten se on yksi Tallinnan kesän kohokohdista!8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes kuulostaa superhyvältä, kommetoi enemmän kuin mielellään! Enpä päässyt minäkään tänä vuonna õllesummerille.. Enkä ole siis koskaan ennenkään ollut. Ehkä ensi vuonna sitten! ;) Pidä hauskaa Briteissä!

   Poista