tiistai 23. heinäkuuta 2013

Street Gastro

Heihei kaikki Helsingissä majailevat, oletteko jo käyneet Street Gastrossa?


Street Gastro on kesäksi Sofiankadulle pystytetty katukoju, josta saa huippukokkien valmistamia täytettyjä pitaleipiä. Täytevaihtoehdoista löytyy kanaa, possua, nautaa, kasviksia ja lohta, ja kaikki maksavat 9€.


Itse valitsin vegepidan kaikilla mahdollisilla mausteilla ja pidin siitä todella paljon. Leipänen tosin pääsi hieman jäähtymään, sillä raahasin sen kotiini Espooseen asti. En uskaltanut jäädä paikan päälle ruokailemaan, sillä pelkään aivan kuollakseni niitä kaupatorin lipeillä olevia nälkäisiä lokkeja. :D


Jos et siis ole käynyt vielä Street Gastrossa, suosittelen lämpimästi. Ja kannattaa tosiaan mennä sinne pikinmiten, sillä ei tuo koju siellä enää montaakaan viikkoa töllötä. Osoite: Sofiankatu 1.


Nyt soi: Van She - You're My Rescue

2 kommenttia:

  1. Toi street Castro kuulostaa tosi hyvältä mut 9 euroa?! o.O nojaa ehkä se ei ole niin paha suomen hinnoissa:D oon varmaan vaan ehtiny tottua näihin britti hintoihin niin yllätti 8) toi lohi ois tosi namnam :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, kyllähän lähemmäs kymppi yhdestä leivästä kuullostaa aika kalliilta, mutta niin taitaa kaikki olla tässä kaupungissa:D Lohi menee mullakin seuraavaks testiin jos joku menee!:)

      Poista