tiistai 17. syyskuuta 2013

Nädalavahetus

Palataan hetkeksi vielä viikoloppuisiin tunnelmiin, sillä taas kerran oli ihan mielettömän hauskaa!


Lauantai lähti käyntiin NOPin gourmet -torilla. Tapahtuma oli järjestetty todella onnistuneesti, eikä sieltä voinut kuvitellakaan lähtevänsä tyhjin käsin. Itse innostuin toden teolla sokerittomasta ja taivaallisen makuisesta tyrnimarjamehusta, sekä öljyttömistä aurinkokuivatuista tomaateista. Tänään ajattelin myös kokkailla kesän varsinaista trendiruokaa - kesäkurpitsan kukkia. Torilla oli myymässä pienyrittäjiä, joidenka tuotteet valmistetaan eettisesti ja ekologisesti. Hinnatkaan eivät päätä huimanneet, joten tällaisiin gourmet toreilla voisin käydä vaikkapa joka lauantai!Loppu päivä kuluikin kouluhommien parissa, ennen kuin oli aika vetäistä mekko päälle ja korot jalkoihin, ja suunnatta kavereideni cocktail -juhliin! Illan isännöitsijät Petra ja Alex olivat kyllä tehneet huikean työn juhlia varten, ja ilta oli erittäin onnistunut ja mieleenpainuva.


Minihampurilaisia, joidenka jokaikinen osa oli käsintehty.


Ruissipsejä katkarapujen kera.


Juhlistimme Alexin ikääntymistä ihanalla mustikkapiirakka -synttärikakulla.


Kokkailun ja juhlien järjestämisen maailman mestarit <3


Puolen yön aikaan hipsimme tyylikkäinä toisten kavereittemme työpaikalle Café VS:ään, jossa saimme intialaista ruokaa ja vesipiippua. Matka jatkui vielä Shimoon, jossa viihdyimme varhaisaamuun asti. ;)Sunnuntaina oli pienoinen haaste herätä ja kipitellä puolelta päivin kohti Balti Jaamia, josta oli tarkoitus hypätä Aegviidun junaan. Järjestimme tutoreiden kanssa sienestystapahtuman uusille opiskelijoillemme.


Sieniä ei tosin löytynyt, mutta mustikoita ja puolukoita senkin edestä. Päivä meni aivan silmänräpäyksessä, ja oli mitä mahtavinta vastapainoa eilisen hienostuneempaan meininkiin.


Kotimatkalla iki-iloisen ja energisen tutorkollegani Kellin kanssa :)

Sellaista tällä kertaa, toivottavasti teidänkin viikonloput olivat onnistuneita!

Nyt soi: Veronica Maggio - Jag kommer

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti