maanantai 8. huhtikuuta 2013

Valus


1. & 2. Viime viikko meni suurimmin osin näissä meinegeissä: sängyn pohjalla kipeänä.. Jep, oli siis melko tylsää ja levotonta.. Kannatti kuitenkin ottaa rauhassa ja popsia noita lääkkeitäkin, sillä nyt tunnen itseni taas terveeksi ja todella energiseksi! Odotan tätä viikkoa, kuntoiluun rauhallista palaamista, jopa kouluakin.


1. Mamin kokkailua, kun isovelikin oli kotona käymässä. 2. Kipeilyn lomassa kävin kavereideni kanssa lähi-Vapianossani. Tilaukseen meni mikäs muukaan kuin kuuma keitto.. 3. Meidän olohuoneessamme on jo kevät:) 4. Vuoden toiset mansikat!


1. Takatalvi iski, ja kunnolla.. 2. Öinen Helsinki Tallink M/S Starin kannelta katsottuna. 3. Myöhässä vietetyltä pääsiäisdinneriltä, jossa oli kiva nähdä isovanhempia ja serkkuja:) 4. Aamiaista Rautatieaseman Picnicissä klo 7:30 ennen töihin lähtöä.

*

On tosiaankin ihanaa olla taas terveenä ja tuntea itsensä näin energiseksi pitkän ajan jälkeen:) Palasin aikaisin tänä aamuna Tallinnaan, vain tullakseni koululle toteamaan luennon olevan peruttu.! Eipä voi mitään, ja minulla on kuitenkin sellainen kiva tunne, että viikosta ja viikonlopusta tulee kiva taas täällä Tallinnassa! :)

Nyt soi: Ayo - And It's Supposed To Be Love

1 kommentti: