perjantai 27. syyskuuta 2013

Parem kui mitte midagi

Siiiiiis huh huh mikä stressiviikko takana, ONNEKSI on taas perjantai! Tällä viikolla on riittänyt säätämistä ja haastetta niin kouluhommien kuin tutortehtävienkin parissa, ihan tarpeeksi yhdelle pikku ihmiselle. Mutta kuten sanottu, onneksi nyt on perjantai, eikä viikonlopuksi ole juuri sen kummempia suunnitelmia. Hyvä niin! Aikaa hengähtää ja kiriä koulutöiden kanssa. Pidimme juuri äitini kanssa terapiasession Skypessä, nyt voin siis aloittaa viikonlopun hyvillä mielin :)

Olen tämän viikon aikana kuitenkin oivaltanut yhden jutun, joka kuuluu näin: vähän on parempi kuin ei mitään. Välillä turhaudun, jos minulla on liikaa tekemistä. Silloin tuntuu helposti siltä, etten saa kuitenkaan kaikkea aikaiseksi, ja kokonaisvaltainen luovuttaminen on herkässä. Olen kuitenkin oppinut siihen, että jos käsillä on vähänkin aikaa, kannattaa lukea sivu siitä kirjallisuuskurssin kirjasta, kirjoittaa esseeseen vaikka yksikin kappale lisää, käydä läpi viime luennon muistiinpanot. Hyväksi havaittu konsti - näin saan ainakin minä itsestäni enmmän irti.


1. Here we go again! 2. Olen yrittänyt (ja onnistunutkin!) pitää aamiaishetkeni rauhallisina ja terveellisinä kaiken kaaoksen keskellä. Sama saa jatkua - ilman sitä kaaosta tosin. 3. Sesoonissa toivottamassa uutta, kamerunilaista oppilasta tervetulleeksi Tallinnaan vegeburgereiden merkeissä. Ravintolavinkkejä kaipailevat: lukekaa tuo edellinen postaukseni Sesoonista, jos se on aiemmin mennyt ohitsenne. Huippu paikka! 4. Trendnailsissä tekemäni geelikynnet ovat nyt voineet kaksi viikkoa hyvässä kunnossa. Kohta voisi tosin varailla jo uutta aikaa ja ehkä jopa harkita tämän ranskalaisen manikyyrin muuttamista toiseen tyyliin (?)


5. Keskiviikon luistelu oli ihana henkirako kiireisen viikon keskellä. <3 Tein ihan täysillä ja vähän vielä päällekin koko tunnin, tuntui superhyvältä jälkeenpäin. 6. Red Emperor on hieman... erilainen baari. 7. Rauhallinen hetki ülikoolilla. 8. Uudet, korealaiset kaverukseni kirjoittivat nimeni kielellänsä!! En kyllä itse keksisi, että tuossa lukee "Annina Närhi"....

Hyvää viikonloppua kaikille!

Nyt soi: Local Natives - Airplanes

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti