keskiviikko 18. syyskuuta 2013

1 aasta

Tänään tulee kuluneeksi vuosi siitä, kun pistin blogini pystyyn. Bloggailun aloittaminen on kyllä ollut parhaita tekemiäini päätöksiä, saan tästä niin paljon irti. Tulen aivan mielettömän iloiseksi siitä, kun joku sanoo lukevansa blogiani ja pitävänsä siitä. Vielä enemmän nautin siitä, kun joku inspiroituu blogistani, ja innostuu Tallinnasta tätä kautta.

Syyskuu 2012, Vanha kaupunki
Lokakuu 2013, Red Emperor's
Marraskuu 2012, Kadriorg
Joulukuu 2012 - Vanhan kaupungin joulutori
Tammikuu 2013, Blogihommat meneillään ;)
Helmikuu 2013, Kukeke

Postauksia olen julkaissut nyt yhteensä 217. Blogini pääideana on jakaa vinkkejä Tallinnaan, mutta aiheet eivät rajoitu siihen. Haluan, ettei blogini ole mikään Lonely Planet, vaan että vinkkejen jakajalla (minulla) on myös kasvot. Jotta te lukijat tiedättä, millainen ihminen näitä vinkkejä oikein jakelee. Lisäksi luulen monia kiinnostavan, millaista opiskelu ja asuminen ulkomailla on, joten siksipä kirjoittelen myös paljon tavallisista, jokapäiväisistä tekemisestäni. Kirjoitan julkista blogia, joten enitenhän tämä on lukijoille suunnattu. Mutta on myös kiva saada ihan itseänikin varten kuvat ja muistot tällä tavoin arkistoitua.

Maaliskuu 2013, Raatihuoneen tori
Huhtikuu 2013, Kalamaja
Toukokuu 2013, Patarein vankila
Kesäkuu 2013, Näkymät Michaelin parvekkeelta
Heinäkuu 2013, Vapauden aukio
Elokuu 2013, Pirita

Sivunavauksia blogiini on ollut tämän vuoden aikana lähemmäs 50,000. Päivittäin sivunavauksia tulee nykyään n. 300, jos olen postannut. Tänne siis selvästi eksyy porukkaa, joten nyt haluaisinkin toivoa jotakin teiltä lukijoilta näin vaikkapa blogini synttärilahjaksi :) En oikeastaan pahemmin ole tietoinen siitä, että kuka näitä postauksiani oikein lukee ja miksi? Keitä te olette, mistä löysitte tänne? Mikä tässä blogissani toimii, ja mikä ei? Onko mahdollisesti jotakin, mitä toivoisitte lisää blogiltani? Joitakin konkreettisia ideoita, joista voisin postailla? Tulisin mielettömän iloiseksi, jos edes joltakin voisin saada vastakaikua näihin kysymyksiin.:) Minut on mahdollista tavoittaa myös Twitteristä, ja tästä päivästä lähtien myös blogini FB-sivuilta! Tulkaa siis mukaan seurailemaan menojani sieltä!

Nyt soi: M.I.A. - Come Around ft. Timbaland

2 kommenttia:

 1. Annina ihanuus, sä tiedät et oon erittäin innokas ja vakituinen blogisi lukija ja haluankin toivottaa paljon onnea vuosipäivästä! <3

  Mä (ja äiti :D) luen blogiasi tietty sen takia, kun ite asun Tallinnassa ja oon saanut kaikki parhaat vinkit sun blogin kautta. Mun mielestä on kuitenkin tosi tosi kiva, kun kuitenkin kerrot myös omasta elämästäsi täällä myös, etkä vain "tämä on hyvä ravintola, moikka!" :D

  Ainoastaan yksi kehitysidea mulla olisi. Älä ota tätä edes kritiikkinä, tää on tosi pieni juttu. Voisitko ottaa ehkäpä ton kommentoinnin sanatarkastuksen pois? :/ Tähän siis tulee aina se "Todista ettet ole robotti" ja se sanantarkastusjuttu aina kun kommentoi. Ymmärrän kyllä jos haluat sen pitää, esim mahdollisia trolleja/mainoskoneita varten! Tää ny ihan vain heittona :)

  Postausiloa ja nähdään taas pian!:)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww ihana kommentti Vilma, kiitos paljon! <3

   Voisin kyllä ottaa ton pois, se on toden totta aika ärsyttävä.:D On vähän miettinyt noita mainoskoneita/muita virusjuttuja, mutta enpä usko, että mulla mitään oikeaa pelkoa niiden kanssa ois. Ja saahan sen sitten takaisinkin jos trolleja alkaisikin yhtäkkiä tulvia tänne:D Kiitos siis parannusehdotuksesta!:)

   Oi se oli niin symppis se tarina sun äidistä, paljon terkkuja sinne päin!! Samoin sulle, postausiloa ja todellakin nähdään taas pian!! <3 musimusi

   Poista