tiistai 3. syyskuuta 2013

Gianni


Pari viikkoa sitten teimme Emman kanssa hieman spontaanin reissun ravintola Gianniin. Gianni osoittautui kivaksi italialaiseksi fine dining -raflaksi, josta sain erittäin herkullista tagliatellea kera merenelävien.


Tunnelma ravintolassa oli astetta fiinimpi, eli päälle voi laittaa vaikka parhaimmat, jos siltä tuntuu ;) Paikka olisi täydellinen esimerkiksi vuosipäiville tai vastaaville kynttiläillallisille, mutta mukavaa oli ihan tuollaisella tyttödinnerilläkin.


Alkuleipiä kannettiin meille pöytään paljon, ja ne maistuivat hyvin oliiviöljyn ja balsamikon, sekä tuon ihanan kotitekoisen salsan kanssa.


Sitten siitä tagliatellesta. Yksi parhaista pastoista, jonka olen ikinä syönyt! Ja tämä on paljon sanottu minunlaiselta pastafanilta. Kastike oli todella maukasta, ja siinä oli kaikkia ihania juttuja, kuten mustekalaa, katarapuja ja kaikennäköisiä simpukoita. Eikä 16€ ole mielestäni lainkaan paha hinta parhaasta ikinä syömästäni pasta-annoksesta!


Gianni löytyy D-terminaalin läheisyydestä, osoitteesta Jõe 4. Suosittelen ehdottomasti! Emmakin muuten kirjoitti blogiinsa jutun Giannista, löydätte hänen kertomuksensa TÄÄLTÄ. :) Onko joku muukin joskus käynyt Giannissa?

Nyt soi: The Strokes - Welcome To Japan

2 kommenttia:

  1. NAM, vietkö mut joskus tänne?:))-Venla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heti kun hypäät laivaan ja saat ittes tänne!;) saknar dig <3

      Poista