sunnuntai 29. syyskuuta 2013

TLN TO DO 29092013

Minulta kysytään todella usein vinkkiä hyvistä brunssipaikoista Tallinnassa. Valitettavasti en ole itse vielä kokenut mitään suosittelemisen arvoista brunssia, mutta se ei tarkoita sitä, etteikö täältäkin löytyisi kelpoisia brunsseja. Itselläni on muutama ehdokas kokeilulistalla, joten jaetaanpa näin sunnuntain kunniaksi brunssi to do -listani!Sesoonia hehkutinkin jo perjantain postauksessanikin, niin mahatava paikka se on noin yleensäkin. Sesoonissa järjestetään myös brunssi joka sunnuntai, klo 12-17. Koko huvi maksaa 12€ aikuisilta ja 6€ 3-9-vuotiailta lapsilta, ja hintaan sisältyy ruoan lisäksi tee, kahvi, mehut ja vesi. Sesoonin brunssi vaikuttaa todella lupaavalta, pakko päästä testaamaan!


Café Noble sijaitsee hieman Tallinnan ulkopuolella, Kalamajan ja Koplin suunnalla. Noblen brunssilla tarjotaan merellistä ruokaa hintaan 15€ aikuisilta, ja 7-14-vuotiailta lapsilta 7,50€. Aikuisille hintaan sisältyy myös joko bellini tai mimosa. Niin ruoka kuin itse Noblen ravintolatilatkin kiinnostavat minua, tännekin on siis päästävä pikinmiten. Tallinnlanna -blogissa kirjoitettiinkin jo mahtava juttu tästä brunssista, tässä linkki postaukseen.


Rävala pst 4 -osoitteessa sijaitseva Vertigo on minulle aivan uusi tuttavuus, enkä ole kuullut kenenkään omakohtaisia kokemuksia. Vanhassa kaupungissa sijaitsee kuitenkin saman omistajan delipuoti, joka on aivan ihana!! Uskallan siis tämän perusteella suositella Vertigon brunssia, jota tarjoillaan ilmeisesti klo 11 alkaen, 18€:n hintaan. Netistä löytyy valitettavan huonosti tietoa Vertigosta. Pitääpä siis käydä katsastamassa tämäkin paikka ihan vaan vaikka siitäkin syystä, että ainakin minä sitten voin jakaa tietoa tästä brunssikohteesta ;)

Brunssimahdollisuudet ovat kyllä harmittavan vähissä tässä kaupungissa... Onko teillä lukijoilla antaa jotakin vinkkejä? Tämä brunssihullu nimittäin kaipaisi niitä kipeästi!

Nyt soi: French Films - Where We Come From

Kuvien lähteet: kuva 1, kuva 2, kuva 3

4 kommenttia:

 1. http://hetkes.ee 15e nenu sunnuntaisin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiii mahtavaa, enpäs tiennyt, että HETKistäkin saa brunssia! Kiitti sulle!

   Poista
 2. Hah, hyvä sattuma, ehdit kirjoittaa peräti kahdesta samasta paikasta, mistä minä väsäsin tahollani tekstiä :D Aika hyvin ylipäänsä samat paikat pyörivät Tallinna-blogeissa. Joko valikoimaa on vähän tai me bloggaajat vaan yli-innokkaita testaamaan uusia paikkoja..

  Mutta tuota Sesoonin brunssia täytyy ehdottomasti käydä kokeilemassa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei mahtavaa, odottelen nnolla jo sun tekstejä!:) Ja jep- niin pyöriikin. Mun mielestäni on tosin kiva lukea jutut muidenkin näkökulmasta. ja ainakin se lisää meidän uskottavuutta, kun moni kehuu samoja paikkoja!:)

   Poista