keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Unejutus


1. Se ihana tunne, kun viikon sairastelun jälkeen vihdoinkin koin, että olen valmis pieneen ulkoiluun. Innostuin kuitenkin näistä ulkoiluistani hieman odotettua enemmän, ja pieni sunnuntaikävely muuttuikin 20km taivallukseksi Tallinnan naapurikaupunkiin Viimsiin ja takaisin. Heh;) 2. Sinilindissä järkkäillään usein kaikkia kivoja tapahtumia. Jos on siis tulossa Tallinnaan juhlintamielessä, kannattaa seurata kahvilan Facebook -sivuja, jotta on perillä heidän hyvistä kekkereistään. 3. Viimeiset viinit ennen kuin rakas ystäväni Julie häippäsi vuodeksi maailman toiselle puolelle.. 4. Pakastimeni on täynnä ihanaa lähiruokaa: omenan lohkoja, kriikunoita ja mustaherukoita Haapsalusta, sekä omia poimimiani mustikoita. Nammm


5. Hehkutinkin jo ensimmäisessä to do -listassani Katusekinoa, eli Viru Keskuksen katolla kesäisin sijaitsevaa leffateatteria. Mattimyöhäisinä pääsimme paikalle kaverini Gabrielin kanssa vasta viimeiseen mahdolliseen näytökseen ennen kuin teatteri suljettiin talveksi. Leffa oli mieletön kokemus kuitenkin, ja suosittelen Katusekinoa kaikille sitten ensi kesäksi. 6. Tänään on kolmas päivä detoxiani, ja hyvin jakselen ;) Hieman ollut päänsärkyjä, mutta se kuulemma on ihan normaalia...haha. 7. Kohvik Moonin terassilta napattu! Moon siis tarkoittaa vironkielellä unikkoa, siksi tämä tuoleista innostuneisuuteni. 8. Idan innoittamana aloitin tänään luisteluharrastukseni uudestaan. Enkä nyt tottapuhuen ymmärrä ollenkaan, miksi olen lajin joskus lopettanut!! :D Luistelu on aivan ihanaa, ja olinkin jo unohtanut, miten hyvää kuntoilua jäällä pyöriminen onkaan. Hyvä, jos huomenna pystyn nousta portaitakaan.


9. Linnahallin eteen on pystytetty tivoli, jonka laitteisiin pääsee huvittelemaan kolmen euron (?) kertamaksulla. Hyvä vinkki tänne suuntaaville lapsiperheille, ja mikseipä muillekin lapsenmielisille. :)

Minulla on toinenkin hyvä menovinkki, jos täällä sattuu liikuskelemaan muotikansaa huomenissa. Sfäärissä järjestetään huomenna outlet -myyntiä, eli esimerkiksi Acnen, Nudie Jeansin, Whyredin ja Emun vaatteita saattaa löytyä halvalla. Lisätiedot löytyy tapahtuman Facebook -kutsusta. Itse ajattelin mennä paikalle farkkujen metsästykseen! Eli joidenkin kanssa huomiseen, siis? ;)

Nyt soi: 3 Doors Down - Kryptonite

2 kommenttia:

  1. Ihailen sun aktiivisuutta! Jaksat aina kokeilla uusia juttuja ja mennä paikasta toiseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana Riikka, kivasti sanottu! Se tulee mulle luonnostaan, oon pikku seikkailija haha 8)

      Poista