sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Esimene nädalavahetus


Iltaa kaikki :)

Ensimmäinen "kunnollinen" viikonloppu Tallinnassa on melkein takanani, ja ihan huippuhauskaa on taas ollut. Perjantai-ilta meni rauhallisissa meiningeissä Must Puudelissa, ja myöhemmin XX Sajandissa Sunlight Heartia kuunnellessa. Lauantaina isäni kaikkine golfkavereineen saapuivat Tallinnaan, joten liityin heidän seuraansa Viru hotellin aamiaiselle. Hyvin syöneenä aloitinkin sitten armottoman pakertamisen koulutöiden parissa, sillä illaksi oli grilli- ja saunabileet luvassa! Illan isännöitsijät olivat tehneet aivan ihanaa ruokaa, puhumattakaan kaiken maailman shoteista ja booleista. Meno oli suorastaan hulvatonta, joten aamulla en olisi voinut toivoakaan mitään parempaa, kuin että ihana Annika soitti ja kutsui mukaansa NOPiin aamiaiselle. Siitä päivä jatkui samoissa lungeissa meiningeissä, nimittäin kavereiden sohvalla Hugoa katsellessa. Iltapäivästä vein vielä isäni kaveriporukan kierrokselle Patarein vankilaan, jonka kahvilassa nappasimme Sakut. Uskaltaisiko sitä väittää, että oli kyllä paras mahdollinen ensimmäinen viikonloppu. Näillä on hyvä jatkaa uuteen viikkoon!


1. NOP 2. Grilli&Sauna Läpu! 3. Markus 4. SEB-maratooni valtasi Tallinnan kadut tänään.

Nyt voisi käydä ostamassa suklaata ja tehdä pari koulujuttua. :) Tahtoisin lähettää kaikille vihreää energiaa tulevaan työ- tai kouluviikkoon! Hyvin me jaksetaan!

Nyt soi: Redrama - Slow Down

2 kommenttia:

 1. Ollaan kaverin kanssa tulossa Tallinnaan ensi viikon pe-su, ja vinkkejä tekemiseen just sinä viikonloppuna otetaan vastaan paikalliselta :D Joku rock/metallihenkinen keikka vois olla kiva ehkä nähdä, ja ehkä jotain muutakin ei-niin-ilmeistä-turistipaikkaa ja vähän shoppailtavaa. Sisustusliike Telliskivellä laitettu muistiin, noin niinkuin esimerkkinä :)

  Ja hei - mikä ihme on sen kirppari-kahvilan nimi, joka on ehkä kilsan Tartu Maanteetä (tai Narva-, mutta mun mielestä tässä meni ratikka?) eteenpäin, puinen vanha rintamamiestalohenkinen puutalo, oranssi tai keltainen muistaakseni? Käynnistä siellä on aikaa ihan sikana, ja silloin alakertaa rempattiin, olisko sinne ollut tulossa joku luomuruokakauppa alas? Tästä oli juttua ko. vuoden MeNaisissa tms, mutten kyllä yhtään muista mikä sen nimi oli :/

  Kiitos valtavasti jos osaat yhtään auttaa :)

  VastaaPoista
 2. Moikka sulle ja kiitoksia kovasti kommentistasi!

  Anteeksi, että vastaamiseeni meni tarpeettoman kauan. Toivottavasti kuitenkin saatte viestini hyvissä ajoin perille, jotta näette nämä vinkkini tälle viikonlopulle.

  Tänään jos olisin itse menossa juhlimaan, niin eniten kiinnostaisi bileet Must Puudelissa ( https://www.facebook.com/events/428297120613738/ ) tai Sinilindissä ( https://www.facebook.com/events/488163307946457/ ). Ja toki harkitsisin meneväni sinne vakkaribaariini Red Emperor'siin, sillä siellä on tänään live-esiintyjäkin ( https://www.facebook.com/events/565146783521481/ ).

  Huomenna, eli la-aamuna, olen itse menossa NOPin luomumarkkinoille. Ehkäpä sieltä löytyy jotain tuliaisia Suomeen vietäväksi, taikka jotain herkullista paikan päällä syötäväksi. Ainakin näkisitte ihanaa tallinnalaista viikonloppumeininkiä, jota itse rakastan :) Tapahtuma alkaa klo 11 ja osoite on Köleri 1. https://www.facebook.com/events/379313935504549/

  La-iltameoja! Sinilindissä on ilmaiset keppalot, FB eventtiä en löytänyt, mutta alkaen klo 22 ja osoite on Uus 1. Toinen kivan kuuloinen on kesän loppujaiset Pudel Baarissa, Kalamajassa: https://www.facebook.com/events/235852326563479/

  Apuapapua, metallikeikoista en osaa kyllä vinkkailla yhtään.. Ja tuosta kirpparikahvilsta en ole kuullutkaan, kerro ihmeessä lisää jos olet saanut jotakin selville!

  Ja muita kohteita.. Käykää ihmeessä Patarein vankilassa, jos ette siellä vielä ole käyneet! :)

  Hyvää matkaa teille, toivottavasti näistä vinkeistä nyt oli edes jotakin apua :)

  VastaaPoista