tiistai 10. syyskuuta 2013

TLN TO DO 10092013

Pitkästä aikaa tulisi to do -listaa jakoon. Tällä kertaa listani teemana on baarit, sillä ihme ja kumma, olen löytänyt täältä baareja joissa en ole vielä käynyt, heh ;) Aiemmat Tallinnan baarisuositukseni voi käydä lukemassa täältä ja täältä. Mutta nyt pitemmittä puheitta - tässä kolme baaria, jossa pitäisi käväistä:


1. Pokaal veinibaar
Telliskivellä sijaitseva viinibaari Pokaal näyttää näin ohikulkijan näkökulmasta todella houkuttelevalta. Baarissa näyttää yhdistyvän kaksi lempparijuttuani - viini ja rento meininki. Hintatasosta en osaa sanoa, mutta veikkaisinpa, ettei Telliskivellä ainakaan sen kallimpaa ole kuin vanhassa kaupungissakaan, mahdollisesti jopa halvempaa. Sijainti ei ehkä ole minunlaiselleni kesklinnalaiselle se kaikkein optimaalisin, mutta haluaisin siitä huolimattakin mennä tuonne viettämään iltaa, ja mahdollisimman pian. ;)


2. NYC Piano Bar
Hieman fancympi paikka testilistallani on vanhassa kaupungissa sijaitseva NYC Piano Bar. Tänne voi pukeutua parhaimpiinsa kuntelemaan live-esiintyjiä, ja nauttimaan hyvistä koktaileista ja ruoasta. Hintataso on kuulemani perusteella vähän Tallinnassa totuttua kalliimpi, mutta ehkä sitä nyt voisi kerran elämässään mennä pitämään hauskan illan NYC Piano Bariin.


3. Scotland Yard
Olen jostain syystä tykästynyt kaikenlaisiin brittipubeihin, niissä on aina jotenkin todella kiva meno. Drink ja Mad Murphy's ovat yksiä lempparibaaerjani täällä, ja molemmat niistä ovat siis brittityylisiä pubeja. Rotermannilla sijaitseva Scotland Yard näyttää minusta kiinnostavalta, mutta yhden kaverini mielestä "juppi paikalta".. Meidän on siis yhdessä mentävä ja ottaa selvää baarin tyylistä ;)

Onko kennelläkään kokemusta näistä iltamenokohteista? Olisin todella kiinnostunut kuulemaan kokemuksianne!

Nyt soi: Louis XIV - Illegal Tender

Lähteet: kuva 1, kuva 2 ja kuva 3.

2 kommenttia:

  1. Scotland Yardissa on ihan kiva sisustus, mutta muuten suoraan sanoen paska paikka. Palvelu on hidasta ja huonoa ja hinnatkin aika kalliit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Hei jes, mahtavaa kun tulit kertomaan kokemuksistasi! :) Harmi kylläkin, ettei tuo Scotland Yard olekaan niin kiva, kun tosiaankin sisustuksen puolesta se näyttää aika viihtyisältä. Mun pitää mennä vielä paikan päälle ja antaa tuomoni!

      Poista